Golejada del Senior Femení davant l”EF Bonaire (1-5)

El Sènior Femení del CE Sabadell va posar fi als seus dubtes i va golejar a l”EF Bonaire gràcies a les dianes de Chiqui, Megu, Sandra, Desi i Cosi. En un bon partit a domicili, les arlequinades es consoliden definitivament en la zona alta de la classificació.

En el primer temps, l”equip dirigit per Carlos Areán va gaudir del control de la pilota i molt aviat es va avançar en el marcador. En una pilotada en llarg de la central Georgina, Chiqui va pescar la seva assistència entre línies i va definir amb una magnífica vaselina.

Les visitants van fer seva la possessió i no van patir en cap moment. Ja a l”equador de la primera part, i després d”una falta llunyana, la pilota li va caure a Sandra, que va afusellar des de l”interior de l”àrea. Abans del descans, Megu va culminar una bona jugada col·lectiva i Desi, a la sortida d”un servei de cantonada, va sentenciar el matx.

Ja a la represa, l”EF Bonaire va quedar molt tocat, fet que va provocar que el Sènior Femení visqués un partit plàcid i sense complicacions. Tot i això, les locals van fer el seu gol de l”honor amb una falta llunyana que Núria va enviar a l”escaire. Amb l”intercanvi de cops en el terreny de joc, Cosi es va encarregar de tancar el marcador fent l”1-5 amb un gol magnífic.