Golejada per seguir invictes

El primer equip femení de l”entitat arlequinada va vèncer el passat  diumenge  al cuer, la PB Lloret per 0-5. Les de Jordi Saltó no van donar opció a les rivals que, des del principi, van disputar el partit a les arlequinadas. Tant va ser així que el Sabadell no va aconseguir avançar-se fins al minut 43 mitjançant un gol de Lilo que va aconseguir batre a la portera local després d”un error en la sortida de pilota de la PB Lloret.

Després del descans, el Sabadell va imprimir una marxa més i en el 48, Debo d”encertava a rematar un centre des de la banda esquerra per ampliar distàncies. Després d”aquesta jugada, Inés, que debutava aquesta temporada sota pals, va fer una parada de mèrit per mantenir la porteria a zero. Quan el partit encarava la seva recta final, Gisela va marcar dos gols gairebé consecutius. El primer d”ells, amb una gran vaselina i el segon després d”un fort tret des de fora de l”àrea. Megu, en el 85, arrodoniria el marcador i establiria el definitiu 0-5.

Fitxa tècnica

PB Lloret: Magui, Eva, Rebe, Sandra, Lidia, Melero, Marta, Nuri, Rios, Berta, Susana

CE Sabadell: Inés, Tania, Paola, Marta, Desi, Debo, Yaiza, Cosy, Maria, Lilo, Patri

Gols: Lilo (0-1, 43″), Debo (0-2, 48″), Gisela (0-3, 78″), Gisela (0-4, 79″), Megu (0-5, 85″)