UE Porqueres: Xenia, Quesada, Georgina, Laura B., Corina, Micaló, Sandra, Judith, Merin, Tania i Júlia. També van jugar Meritxell, Sonia, Marta i Anna.

CE Sabadell: Mariajo, Peque, Emma, Georg, Paola, Debo, Lilo, Yaiza, Roco, Lidia i Maria. També van jugar Patri, Inés, Megu, Marta, Gis i Silvia.

Gols: 0-1, Roco (8′); 0-2, Roco (54′); 0-3, Roco (61′); 1-3, Sandra (90′).

Àrbitre: Marc Claparols Fabri (Figueres). Sense amonestacions.

Estadi: Mianigues.

Imparables. El femení del Centre d’Esports Sabadell ha coronat amb èxit el primer dels nou ports que queden per finalitzar la temporada i segellar el tan preuat ascens a Segona Divisió. A Porqueres, les arlequinades van sumar la desena victòria consecutiva (1-3) gràcies al nom propi d’aquesta segona volta: ‘Roco’. La davantera del Sabadell va tornar a veure porta amb facilitat en anotar un nou ‘hat-trick’. A vuit jornades per acabar, les de Jordi Saltó mantenen els set punts de diferència respecte al Sant Pere Pescador.

El Sabadell es va aprofitar de l’absència de la millor jugadora del Porqueres, Fatu, per tenir un partit completament plàcid. Als vuit minuts, ‘Roco’ marcava el seu primer gol de la tarda amb un xut potent des de lluny. A partir d’aquí, les arlequinades van controlar en tot moment el partit a excepció dels últims cinc minuts del primer temps. Això va provocar que les de Saltó sortissin més endollades després del descans i ‘Roco’ obriria una escletxa marcant el segon de vaselina. Set minuts després, completava el seu festival amb el tercer gol. El Porqueres només va poder maquillar el resultat en l’últim minut en una acció desafortunada.

El pròxim dissabte (19h), compromís tèoricament assequible a Olímpia contra el cuer, una Penya Barcelonista Lloret de Mar que només ha sumat quatre punts en 21 jornades.

Imatge: Judith Muñoz