La golejada de l’any

CE Sabadell: Mariajo, Peque, Desi, Georg, Paola, Lidia, Lilo, Yaiza, Roco, Cosy, Gis. També van jugar Judith, Inés (PS), Megu i Marta.

CF Santpedor: Andrea Santaularia, Petra, Elisabet, Monica, Aina, Nuria, Paula, Ona, Rosa, Zaida i Blanca. També van jugar Andrea Sánchez, Meritxell i Clara.

Gols: 1-0, Roco (1’); 2-0, Roco (6’); 3-0, Desi (23’); 4-0, Roco (26’); 5-0, Roco (34’); 6-0, Gis (37’); 7-0, Lilo (74’); 8-0, Megu (77’); 9-0, Georg (83’); 10-0, Georg (86’).

Àrbitre: Brian Díaz Díaz. Va amonestar les visitants Aina i Ona.

Estadi: Olímpia.

Golejada d’escàndol la que es va poder viure ahir al migdia a Olímpia. El femení del Centre d’Esports Sabadell va signar un dels marcadors més contundents de la temporada després d’arribar als dos dígits de gols contra el CF Santpedor (10-0). Un partit que no tenir cap mena d’història. Al primer minut, ‘Roco’ ja havia marcat el primer del seu pòquer de gols que anotaria en poc més de mitja hora. Al descans, el marcador ja reflectia la superioritat de les arlequinades (6-0). En l’últim quart d’hora de joc, el Sabadell acabaria de rematar la golejada amb quatre gols més.

Un triomf que consolida les de Jordi Saltó al capdavant de la Preferent amb 44 punts i en una jornada que ha estat propícia per ‘eliminar’ un rival directe. A la tarda s’enfrontaven el segon i el tercer classificat, CD Sant Gabriel ‘B’ i FC Sant Pere Pescador, i el segon equip del ‘Santgra’ va golejar a plaer (6-0). D’aquesta manera, es queden a dos punts de les arlequinades mentre que les empordaneses ja es queden a més d’un partit de distància, a quatre punts del lideratge. La lliga s’atura una setmana abans que el Sabadell torni a l’acció en un desplaçament difícil al camp de l’At. Prat, cinquè classificat.