Massa líder per al Sènior Femení del CE Sabadell (3-1)

El Sènior Femení del CE Sabadell va caure davant el líder de Preferent, una Penya Blanc Blava La Roca que va demostrar el perquè està situat en la primera posició de la taula. Les arlequinades van plantar cara i fins i tot van estar millor en l”aspecte col·lectiu, però la qualitat individual de les rivals va acabar pesant massa.

En el primer temps, el conjunt dirigit per Carlos Areán va dominar l”esfèrica, tot i que no va saber prendre les decisions correctes en zona de tres quarts. En canvi, les locals sí que van materialitzar la seva primera arribada. En un servei de porteria d”Inés, la pilota es va quedar massa curta i Andrea es va plantar completament sola en l”u contra u. La portera visitant va aturar el seu xut, però el refús, per mala sort, va acabar al fons de la xarxa.

El CE Sabadell va poder igualar el duel en diverses oportunitats de Patri i Megu. Cosi, per la seva banda, ho va intentar en un llançament de falta que va marxar per molt poc.

Ja a la represa, les blanc-i-blaves van sortir més endollades i gràcies a la qualitat individual de jugadores com Cristina González Chaves i Chamorro van ampliar la seva renda. Als deu minuts de la segona part, Mónica va dibuixar una gran diagonal des de la banda esquerra i va fer el segon gol amb un xut molt ajustat al segon pal. Després d”aquest golàs, Cristina va fer encara més mal amb un xut ras des de la frontal de l”àrea.

El Sènior Femení, lluny d”ensorrar-se, va seguir atacant i, ja en els darrers instants, Mayo va fer el definitiu 1-3 a la sortida d”un servei de cantonada. Al final, derrota d”un equip arlequinat que es despenja de la zona capdavantera de la taula, però que va deixar bones sensacions en l”àmbit col·lectiu tot i la derrota.