NOTICIES

SMATSA torna a la Nova Creu Alta amb un nou acord de col·laboració

SMATSA mostra de nou el seu compromís amb el Club, entenent l’esport com un pilar fonamental a la ciutat per al desenvolupament d’actituds positives

8/10/2021

Centre d'Esports Sabadell i Serveis Medi Ambient S.A. (SMATSA) han arribat recentment a un acord de col·laboració durant la temporada 2021-2022.

A partir d’aquest moment, la imatge de SMATSA estarà present en l’estadi Nova Creu Alta i els treballadors i treballadores de l’empresa viuran també aquest patrocini amb la promoció d’accions i experiències que la mateixa empresa impulsarà internament.

Smatsa és una de les empreses identificada amb la ciutat i amb totes les activitats i col·lectius de diversos àmbits, col·laborant regularment amb entitats esportives i culturals, centres educatius, associacions i fundacions, entre d’altres, orientades a la pràctica de l’esport i al desenvolupament de millora personal.

Atès que al CE Sabadell FC i a SMATSA els uneix una forta consciència col·lectiva i els valors i la sensibilitat cap a un món més just i sostenible, es preveu activar accions familiars entre els sabadellencs, ja sigui a través de l’esport com en activitats de conscienciació i formació sobre la correcta separació dels residus i la importància del reciclatge, amb l'objectiu de promoure la reflexió sobre la protecció i cura del planeta.

Agenda

24 OCT

Diumenge 12:00

Partit *

Jornada9 CD Atlético Baleares SAD - SABADELL

31 OCT

Diumenge 17:00

Partit *

Jornada10 SABADELL - UCAM Murcia CF

07 NOV

Diumenge 17:00

Partit *

Jornada11 UE Cornellà - SABADELL

14 NOV

Diumenge 17:00

Partit *

Jornada12 SABADELL - San Fernando CD

21 NOV

Diumenge (Hora por determinar)

Partit *

Jornada13 Real Madrid Castilla - SABADELL

28 NOV

Diumenge (Hora por determinar)

Partit *

Jornada14 SABADELL - FC Andorra

Veure agenda

Twitter CE Sabadell