Primera derrota de la temporada del femení

CE Sabadell: Mariajo, Peke, Paola, Marta, Desi, Mayo, Yaiza, Lídia, Maria, Sílvia, Lilo. També van jugar Patri, Georgina, Emma, Gisela i Debo.

CD Fontsanta-Fatjó: Reiko, Carri, Paula Rubio, Bea, Ari, Patri, Ana, Ángela, Mayu, Runa, Montse. També van jugar Sandra, Elba, Tere, Berta i Paula López.

Gols: 0-1, Runa (7″); 0-2, Runa (11″); 1-2, Lilo (62″)

Àrbitre: Kevin Blanco Esteban (Vallès Occidental). Ha amonestat la visitant Paula López.

Estadi: Olímpia.

La desena victòria de la temporada haurà d”esperar. El CE Sabadell femení ha protagonitzat la sorpresa negativa del cap de setmana després de caure de forma inesperada a Olímpia (1-2) contra un CD Fontsanta-Fatjó que arribava instal·lat a la part mitja de la classificació. Després de 10 jornades invictes, les noies de Jordi Saltó veuen volar els tres punts per primer cop aquesta temporada.

El conjunt arlequinat va pagar un mal començament de partit amb errades defensives que va aprofitar la davantera japonesa Runa per situar el 0-2 abans del primer quart d”hora. No va ser fins la segona meitat quan les de Jordi Saltó es van trobar còmodes sobre el terreny de joc y van reduir diferències amb un xut de Lilo. Podria haver estat un miratge. El conjunt de Cornellà va tenir l”oportunitat de situar l”1-3 però Mariajo va evitar el gol des dels onze metres. Els intents finals no van ser suficients i el CE Sabadell femení va marxar amb la primera derrota de la temporada.

Una ensopegada que suposa cedir el lideratge de Preferent al CD Sant Gabriel “B” (30 punts). Les arlequinades es queden només dos punts per darrere i afronten una jornada de descans abans de visitar el camp del tercer classificat, el CF Molins de Rei.