Trista derrota a Huelva (3-1)

El CE Sabadell visitava el Nuevo Colombino amb un únic objectiu: marxar amb els tres punts del camp del cuer de la Lliga Adelante. Era un partit de caixa o faixa. Malgrat tot, els locals han jugat millor les seves cartes i han deixat ensorrat a un conjunt arlequinat que veu com la salvació s”allunya moltíssim quan queden dues jornades de competició.

L”equip dirigit per José Domínguez ha començat molt entonat el matx i ha monopolitzat el control de l”esfèrica i les ocasions. Ja en els primers minuts, i després d”una centrada des de la banda dreta, Caye Quintana no ha arribat per molt poc a una pilota que s”ha passejat per l”interior de l”àrea petita. Els andalusos han continuat mostrant-se en tasques atacants i han trobat el premi del gol passat el quart d”hora de joc. Caye Quintana ha fet una bona centrada des de la banda i Manu Molina, completament sol, ha definit bé per inaugurar el marcador.

El partit fins i tot s”ha pogut complicar més minuts després, però Nauzet ha refusat a córner un xut potent de Manu Molina des de la frontal de l”àrea. A poc a poc, els de Mandiá s”han situat millor en el terreny de joc i han pogut fer front al domini del rival. Tot i això, no han generat cap ocasió clara per fer l”empat. Només Juanjo, amb un tímid llançament des de la frontal que no ha trobat porteria, ha provat sort per als seus.

Cop duríssim en la represa

En el segon temps, Mandiá ha mogut peces i ha introduït més pólvora al camp. No obstant això, el RC Recreativo de Huelva ha estat qui ha materialitzat la seva primera ocasió i ha deixat molt tocat a l”equip arlequinat. Montoro, caçant una pilota morta, ha ampliat distàncies.

Amb 2-0 en el marcador, Benja ha pogut donar vida al CE Sabadell després d”una gran acció individual de Pol Roigé, però Sotres ha blocat sota pals. L”emoció ha arribat instants després, quan Marcos, en el segon pal, ha enviat al fons de la xarxa una centrada de Kiko Olivas. A partir d”aleshores, el duel s”ha trencat i ambdós equips han pogut veure porteria. Nauzet ha evitat la sentència, mentre que el porter local ha aturat un potent xut de Pol Roigé.

I quan més esperances hi havia per capgirar el resultat, Núñez ha guanyat línia de fons i ha cedit enrere perquè Pedro Ríos, avançant-se al defensa visitant, fes el definitiu 3-1. Al final, derrota d”un conjunt arlequinat que veu com la permanència s”escapa cada vegada més, però que lluitarà fins al final esgotant les seves opcions.

Fitxa tècnica:
RC Recreativo de Huelva: Sotres, Córcoles, Juanan, Menosse, Víctor Díaz, Dimas, Montoro (Zamora, 65″), Cabrera (Antonio Domínguez, 49″), Manu Molina, Pedro Ríos i Caye Quintana (Núñez, 59″).

CE Sabadell: Nauzet, Cristian, Martí Crespí, Carlos Hernández, Clerc, K. Olivas, Juanjo, Eguaras (Benja, 46″), Sotan (Marcos, 46″), Aníbal (Gato, 81″) i Pol Roigé.

Gols: 1-0 (18″): Manu Molina. 2-0 (57″): Montoro. 2-1 (70″): Marcos. 3-1 (77″): Pedro Ríos.

Àrbitre: Areces Franco, comitè asturià. Grogues a Córcoles, Pedro Ríos, Zamora; Juanjo, Pol Roigé.

Camp: Nuevo Colombino, 4.644 espectadors.