Taules en el derbi

CE Sabadell ‘B’: Aliaga, Diego, Peña, Estellés, Pol, Josep, Sandro (Montero, 82′), Parera, Max (Joel, 61′), Ñito (Español, 76′), Cesc.

Terrassa FC: Manu Martín, Chele, Jou, Samper, Javi González, Adri, Joan Grasa, Merchán (Ángel de la Torre, 28′), Estrada (Cabaleiro, 81′), Güell (Burgos, 67′), Óscar.

Gols: 0-1, Cesc (2′); 1-1, Joan Grasa (58′).

Àrbitre: Pau García Fuster (Barcelona). Ha amonestat els locals Chele, Jou, Adri i De la Torre, i els visitants Josep i Max.

Estadi: Olímpic de Terrassa. 800 espectadors.

Empat agredolç. El Centre d’Esports Sabadell ‘B’ ha tret un punt de la sempre intensa i complicada visita a l’Olímpic de Terrassa (1-1) però ha marxat amb la sensació d’haver deixat escapar viu el conjunt terrassenc i d’haver-se pogut emportar el primer derbi de la història a domicili. El filial arlequinat s’ha avançat amb un gol ben matiner de Cesc Clotet i ha tingut opcions de fer-ne el segon. Abans del descans, el Terrassa ha endurit el partit, portant-lo al seu terreny, i la seva insistència ha tingut la recompensa a l’inici del segon temps. A partir d’aquí, domini dels homes de José Solivelles que tampoc han gaudit d’ocasions de clar perill i no han pogut tornar amb els tres punts cap a Sabadell. Tot i sumar tres jornades sense conèixer la victòria, el filial arlequinat es manté en segona posició amb 44 punts, a nou del líder i pròxim rival al Pepín Valls, l’AE Prat.

Ben aviat ha colpejat el Sabadell ‘B’ a l’Olímpic. Només havien passat dos minuts quan el filial arlequinat ha servit una falta en curt. Sandro ha rebut una passada en profunditat i només ha hagut de cedir-la a l’àrea petita perquè Cesc Clotet rematés a plaer. Alegria desfermada entre el poc menys de centenar de seguidors arlequinats desplaçats a l’Olímpic. El gol ha estat un cop molt dur per a un Terrassa que podria haver-ne rebut algun més a pilota aturada. Ñito ha rematat alt un servei de cantonada i una centrada del mateix Cesc se l’han estat a punt d’introduir a la seva pròpia porteria.

A partir d’aquí, el Terrassa ha agafat aire i ha posat un punt d’intensitat al mig del camp que l’ha fet guanyar metres i, de retruc, acumular targetes grogues. Primer ha estat un avís en forma de xut al pal; a l’inici de la segona part, el gol de l’empat. Aliaga no ha pogut arribar a rebutjar un servei de cantonada i Joan Grasa ha enviat la pilota al fons de la xarxa sense gaire angle. El conjunt local ha perdut gasolina amb el pas dels minuts i el filial arlequinat ha tornat a tenir el control de la pilota però ha estat imprecís en els últims metres. La darrera del partit, a més, l’ha tingut el mateix Terrassa amb una contra de De la Torre, que ha enviat el seu xut massa creuat.