El CE Sabadell cau per la mínima davant del Huesca però deixa bones sensacions

El CE Sabadell ha caigut per la mínima davant del Huesca de LaLiga Smartbank a la Ciutat Esportiva Piràmide en un partit molt competit i que s’ha decidit per detalls.

El partit ha començat igualat i el Sabadell ha estat el primer en avisar amb un xut creuat de Joanet que ha sortit fora per poc.

No obstant, prop del minut 15 de joc, ha estat el Huesca el que s’ha aconseguit avançar amb un cop de cap de Carlos Kevin després d’una centrada de Gerard Valentín. Així, el CE Sabadell encaixava el seu primer gol de la pretemporada. El propi Carlos Kevin, que ha estat el més actiu de la primera meitat pel conjunt local, ha tingut dues ocasions més que han estat ben desbaratades pel porter Víctor Vidal.

Abans del descans ha pogut empatar el conjunt arlequinat amb ocasions de Dieste i Joanet, però les seves rematades, finalment, no han pogut posar la igualada al marcador. Així, s’ha arribat al final de la primera meitat amb l’1 a 0 al marcador.

A l’inici del segon temps ha tingut, de nou, l’opció d’empatar el CE Sabadell per mitjà de Christian Dieste després d’una gran recuperació de Vargas, però la seva rematada ha estat aturada pel porter San Roman. 20 minuts més tard s’ha repetit la combinació i també el desenllaç. Dieste ha rematat alt un centre del propi Vargas.

El carrusel de canvis a ambdós costats al segon temps ha frenat el ritme de joc tot i que el conjunt arlequinat no ha renunciat en cap moment a buscar l’empat.

Als instants finals el conjunt oscenc ha pogut duplicar el seu avantatge amb una rematada que ha sortit fregant al pal. Amb domini arlequinat però sense poder concretar les seves arribades s’ha arribat al final del partit.

El Sabadell perd el seu primer partit de la pretemporada enfront un rival de superior categoria tot i que segueix deixant bones sensacions de cara a l’inici de competició. Dissabte a les 19:00 a la Nova Creu Alta davant l’Europa, els de Gabri tindran la seva última prova de preparació abans del debut a la Lliga.