A punt de caramel

CF Pardinyes: Florenza, Alexandra, Anna, Esther, Gemma, Marta, Marina, Rebeca, Clara, Artero i Ainhoa. També ha jugat Julia.

CE Sabadell: Mariajo, Desi, Emma, Georg, Paola, Debo, Lilo, Yaiza, Roco, Lidia i Maria. També han jugat Inés (ps), Peque, Marta, Gis, Abigail, Silvia i Judith.

Gols: 0-1, Roco (12′); 0-2, Roco (68′); 1-2, Esther (89′); 1-3, Silvia (89′).

Àrbitre: Alex Torras Hoyas (Lleida). Ha amonestat la local Rebeca i la visitant Lidia.

Estadi: Municipal Pardinyes.

Per segona setmana consecutiva, les coses li surten rodones al femení del Centre d’Esports Sabadell. L’ascens a Segona Divisió és cada vegada més a prop després de la victòria treballada a Pardinyes (1-3) i la nova derrota del Sant Pere Pescador (2-1) al camp del rival que tenen més a prop ara les de Jordi Saltó, el Molins de Rei. Amb 18 punts en joc, la diferència amb les del Baix Llobregat és d’11 punts. La data clau: el 24 d’abril. Si tots dos equips guanyen els seus dos pròxims compromisos, el Sabadell tindrà l’oportunitat de signar matemàticament l’ascens en el duel directe contra el Molins a Olímpia.

Sense fer el millor partit de la temporada, les de Saltó van tirar d’efectivitat per treure endavant una victòria treballada ja que el Pardinyes també va disposar de bones oportunitats. La ‘pitxitxi’ de l’equip, Roco, obria la llauna ben aviat amb un bon detall tècnic i també seria l’encarregada d’ampliar diferències a la segona part. Abans, les lleidatanes van tenir una claríssima ocasió per signar l’empat. Un minut abans d’arribar al temps d’afegit, el Pardinyes posava la por al cos aprofitant un rebot però només treure del mig del camp, Silvia certificava definitivament el triomf amb l’1-3.

El Sabadell suma ja dotze victòries consecutives i la pròxima setmana intentarà sumar tres punts més que l’apropin a l’objectiu de l’ascens rebent a casa el CF Femení Tortosa-Ebre.