Per oblidar

CE Sabadell ‘B’: Sergio, Parera, Guillem, Pol, Alba, Josep (Marc Martí, 73′), Max (Español, 46′), Ferreira, Civil, Ñito (Joel, 46′), Cesc.

UE Rubí: Juanmi, Kiki, Carrasco, Campos, Joel, Tino, Romo, Pau López (Andreu, 88′), Juanpi (Jimmi, 78′), Aleix Domínguez, Adri Grau (Jan Lladó, 76′).

Gols: 0-1, Romo (19′); 0-2, Pau López (38′).

Àrbitre: Óscar Carballo Vázquez (Barcelona). Ha amonestat els locals Pol i Josep, i els visitants Carrasco, Adri Grau, Juanpi, Aleix Domínguez i Tino.

Estadi: Pepín Valls. 250 espectadors.

“Ha estat, amb diferència, el pitjor partit que hem fet aquesta temporada”. Així resumia el tècnic del filial, Jose Solivelles, l’actuació del seu equip en el derbi vallesà de la jornada a Tercera. El Centre d’Esports Sabadell ‘B’ no ha donat continuïtat a la victòria a Manlleu i ha caigut clarament contra una UE Rubí que arribava amb menys quilòmetres a les cames –no va disputar la jornada intersetmanal– i amb el ganivet entre les dents per la seva situació límit a la classificació. La derrota d’avui obre una petita escletxa de quatre punts entre els equips de play-off i un filial que en segueix sumant 47.

La bona sortida del ‘B’ al Pepín Valls, amb ocasió de cap de Civil inclosa, s’ha anat diluint amb el pas dels minuts. Arribàvem pràcticament a l’equador del primer temps i, en la primera arribada de perill dels homes de Julià Garcia, el Rubí s’ha avançat al marcador en culminar Romo una bona combinació d’atac. Ha intentat avançar metres el Sabadell ‘B’ però s’ha trobat amb el segon ‘pal’ a poc d’arribar al descans. Pau López ha recuperat la pilota en una pressió molt elevada i no ha tingut problemes per superar Sergio.

No era el dia dels homes de Solivelles. Tots els intents que han tingut han estat molt tímids, sense arribar a complicar en excès el porter del Rubí. És més, a l’inici del segon temps Pol Moreno ha derribat Juanpi a l’interior de l’àrea i l’àrbitre ha assenyalat penal. Per sort, Sergio ha endevinat el llançament del punta del Rubí. Han anat passant els minuts i el gol que tornés a ficar el filial en el partit no ha arribat. Els de Julià Garcia encara han tingut alguna contra més per fer el 0-3 i Joel ha estat a punt de retallar diferències pentinant una pilota que ha fregat el pal.

Pròxim diumenge, nou duel al Pepín Valls contra un altre rival que està en descens: el CD Morell.