Un quart d’hora inicial desastrós fa caure al CE Sabadell al Johan Cruyff

El CE Sabadell ha caigut amb contundència en la seva visita al Johan Cruyff (4-1). Els de Gerard Bofill han anat a contracorrent després d’un inici nefast on el Barça Atlètic ha anotat tres gols gairebé consecutius. Esperonats pels més de 250 Arlequinats, la reacció ha arribat, però s’ha quedat a mig camí i els sabadellencs acumulen una setmana més sense sumar.

Des de gairebé la primera jugada del partit el Sabadell ha hagut de jugar amb un marcador advers. Mamadou Mbacke ha avançat als blaugrana rematant un servei de cantonada al primer minut de joc. El càstig ha estat doble i, abans de superar els 10 minuts, Pau Víctor ha fet el segon a porta buida. Ha continuat fent baixada el camp i Unai Hernández ha posat el tercer en un primer quart d’hora desastrós.

Malgrat que li ha costat al Centre d’Esports resituar-se al camp, Sander Ballero ha pogut retallar distàncies amb un xut blocat per la defensa i també Manel Martínez ho ha intentat amb una rematada des de l’interior de l’àrea aturada pel porter. Abans del descans, el mateix Sander ha aprofitat una errada en sortida de pilota per a reduir diferències amb una gran definició. L’estrena golejadora amb el primer equip per al Vallesà format al FutBaseCES.

A la segona part, ha buscat la reacció el conjunt Arlequinat, però s’ha trobat amb un inspirat Marc Vidal. Abans, però, Mbacke ha salvat sota pals una rematada de Pau Resta. En un tram de gran domini sabadellenc, ho han intentat Vladys i Sander, però s’han trobat amb la intervenció del porter. La més clara ha estat per a Manel, que ha malbaratat un u contra u amb tot a favor. I de perdonar, ho ha pagat el Sabadell que en una nova errada ha vist com Unai signava el seu doblet sentenciant, ara sí, el partit.

Ja al tram final, ha continuat la seva particular actuació Vidal que ha salvat el segon gol Arlequinat amb dues aturades salvadores, primer a Astals a boca de canó i, posteriorment, a Juanmi Carrión en una rematada creuada. Un partit per a oblidar. La setmana vinent, el CE Sabadell rebrà al Lugo a la Nova Creu Alta.